Naprapati, et naturlig og
enkelt valg ved vondter i kroppen

Vi tilbyr flere ulike tjenester til bedrifter:
 • check-mark-1 Naprapatbehandling
 • check-mark-1 Ergonomi (arbeidsplass, utstyr, lys etc.)
 • check-mark-1 Trening (sirkeltrening, ute trening, pausegymnastikk) Fysisk og online
 • check-mark-1 Foredrag
Åpningstider
 • clockMan – Ons 07:30 – 19:00
 • clockTor – Fre 07:30 – 16:00
 • sphereNettbooking Alltid Åpen
Kontakt
Bestill time

Vi tilbyr akutt time både
i Oslo og på Fjerdingby

Naprapatbehandling

Hos oss på Oslo Naprapatklinikk har vi deg I fokus, og vårt spesialområde er muskel-og leddproblematikk.

Vanlige plager vi kan hjelpe deg med er:

 • Nakkeplager
 • Hodepine
 • Skulder- og Armplager
 • Vondt i ryggen / Lumbago
 • Isjias
 • Hofte- og bekkenplager
 • Kne- og fotplager
 • Kroppsholdning
 • Idrettsskader
 • M.m

Ved første besøk tar vi sykdomshistorie og får du grundig undersøkelse, dette for å på beste måte kunne hjelpe deg med dine plager. Resten av tiden behandler vi de muskler og ledd som vi under undersøkelsen fant at er involvert i dine plager.

Vi setter opp en behandlingsstrategi sammen, og du kan forvente øvelser og ergonmiske tips og råd. Normalt vil et behandlingsforløp være fra 3-5 behandlinger.

Vi på Oslo Naprapatklinikk tar også imot deg med helseforsikring, les mer her!

Oslo Naprapatklinikk har også bedriftsavtaler med alt fra små til store bedrifter, vi tilbyr prøvebehandling til potensielle bedriftskunder. Les mer om våre bedriftstilbud og bedriftsbehandinger her!

Naprapatbehandling

Hva er naprapati?

Naprapati er en manuell behandlingsform –det vil si at vi bruker hendene som viktigste arbeidsverktøy. Vi på Oslo Naprapatklinikk bruker også ulike apparater og nåler i våre behandlinger, da som supplement til de manuelle behandlingsteknikkene.

Naprapati betyr å korrigere årsak til lidelse.

En naprapat har kroppens bevegelsesapparat som sitt spesialfelt.

Behandlingen går ut på å korrigere feilstillinger i ledd og jobbe med muskulatur og andre mykdeler (bløtvev) som ikke fungerer optimalt.

Vi varierer blant flere behandlingsteknikker, disse inkluderer manipulasjon, mobilisering, tøying, massasje, smertebehandling med nåler, fasciateknikker, strøm m.m

Manipulasjon brukes for å normalisere funksjonen og bevegeligheten i ulike ledd. Teknikken utføres med høy hastighet, men med så liten kraft som mulig.

Mobiliseringer en spesifikk og leddnær tøyning. Det benyttes liten kraft og langsomme bevegelser for å oppnå normal funksjon i leddet. Teknikken er et fint alternativ til manipulasjon.

Artikulering benyttes ved leddnære behandlinger av ekstremitetsledd. Noen eksempel på ekstremitetsledd er skulderledd, håndledd og kneledd. Målet er som ved manipulasjon og mobilisering å få tilbake normal bevegelse i det aktuelle leddet.

Triggerpunktsbehandling brukes for å redusere muskelspenninger og minske en viss type smerteutstråling. Triggerpunktpressur er en viktig teknikk som brukes ved de aller fleste smertetilstander og bevegelseshinder i muskel-og skjelettapparatet.

Muskeltøying benyttes for å senke muskelspenninger og øke fleksibiliteten. Vi benytter ofte en aktiv form for tøying, der klienten selv får være delaktig. Dette fører til en automatisk avslapping i den uttøyde muskelen, slik at bevegeligheten øker.

Massasje brukes for å øke blodsirkulasjonen, senke muskelspenninger og myke opp bindevev. Vår massasje bygger på klassisk massasje, og går på dypet, med fokus på smerteområdene.

Intramuskulær behandling med nåler går ut på å deaktivering triggerpunkter ved å sette nålene i de smertefulle områdene. Vi ønsker ikke at vår nålebehandling skal forveksles med akupunkturbehandling, vi jobber kun mot smertepunkter.

Trykkbølgebehandling er en maskin som sender høyfrekvente impulser (ei kule som blir slått frem og tilbake) mot det irriterte området. Effektiv mot langvarige muskel- og skjelettplager, blant annet tennisalbue, kalkskulder, plantarfacitt og beinhinnebetennelser. Les mer her.

Fasciamanipulering er teknikker der målet er å løse opp bindevevet mellom muskler og hud, mellom de ulike musklene og overgang sene-benstruktur. Fasciabehandling har stor betydelse for muskel- og leddfunksjonene våre. Våre naprapater implementere det naturlig der det passer inn i hvert enkelt behandlingstilfelle.

Kinesiotaping er bruk av elastisk tape for å øke blodsirkulasjon og fleksibilitet og minske smerter i problemområder. Tapen lager et løft i huden (påvirker hudreseptorene) som muliggjør bedre sirkulasjon, bedre plass for muskler og nerver, samt oppmyking av fascia/bindevev i det aktuelle området.