Våre naprapater hjelper deg med dine gravidrelaterte muskel- og leddplager

Vi tilbyr flere ulike tjenester til bedrifter:
  • check-mark-1 Naprapatbehandling
  • check-mark-1 Ergonomi (arbeidsplass, utstyr, lys etc.)
  • check-mark-1 Trening (sirkeltrening, ute trening, pausegymnastikk) Fysisk og online
  • check-mark-1 Foredrag
Åpningstider
  • clockMan – Ons 07:30 – 19:00
  • clockTor – Fre 07:30 – 16:00
  • sphereNettbooking Alltid Åpen
Kontakt
Bestill time

Vi tilbyr akutt time både
i Oslo og på Fjerdingby

Gravid og behandling hos naprapat

Mange går gjennom både graviditet, fødsel og barseltiden uten større vondter eller problemer, men muskel og -leddplager er ikke uvanlig under graviditeten.

Hos Oslo Naprapatklinikk møter vi mammaer med ulike plager i kroppen gjennom de ulike stadiene av graviditeten. Både rygg- og bekkenrelaterte plager, men også plager relatert til ben, føtter, armer, samt til holdning og hodepine.

Gravid er ikke noen sykdom…
Du har sikker hørt flere si at det ikke er noen sykdom å være gravid, noe som nok per definisjon stemmer, likevel er det mange som opplever plager, smerter og ubehag under deler av graviditeten.
-Da hjelper det lite å stadig få høre at det å være gravid ikke er noen sykdom…..

Det du som gravid da trenger å høre, og ikke minst oppleve er støtte og forståelse. Fordi det kan være svært belastende, utmattende og frustrerende å oppleve at kroppen plutselig ikke er som du er vant til.

Hos Oslo Naprapatklinikk er det muskel- og leddplager du kan få hjelp med
Under graviditeten skjer det mye med kroppen. Du har et menneske som vokser inni deg, dette vil påvirke hormonene dine, som kan være årsak til ulike plager, som f.eks kvalme, trøtthet og i noen tilfeller også plager rundt bekkenet.

Du vil også merke at fysikken endrer seg, magen vokser, du går annerledes, holdningen endrer ser, noen muskler svekkes, og tyngdepunktet forflytter seg.

Vanlige plager ved graviditet

Av ulike årsaker vil mange gravide få vondt i ryggen, plager i og rundt bekkenet, noe som ofte refereres til bekkenleddsmerter.
Noen vil få plager i armene (karpaltunnelsyndrom) pga økt trykk og hevelser, noe som ofte avtar etter graviditeten, men mange opplever at behandling hos terapeut hjelper. Det samme gjelder hovne og/eller plager i ben og føtter.

På grunn av den voksende magen og endret tyngdepunkt opplever mange gravide at holdningen blir dårligere, og at de får plager mellom skulderbladene, i skuldrer og nakke. Ikke uvanlig sammen med hodepine.

Fysisk aktivitet hjelper
Vi anbefaler deg å trene, gå turer og være så mye i fysisk aktivitet som mulig.

På Oslo Naprapatklinikk hjelper vi med behandling, samt at vi er behjelpelige med gode øvelser tilpasset deg og dine eventuelle plager.

Ønsker du hjelp av en av våre dyktige naprapater?

Bestill naprapatbehandling via vår nettbestilling

PS! Vi anbefaler å vente med å få behandling etter uke 12.