Mange bruker sin helseforsrikring på naprapat eller trykkbølgebehandling

Åpningstider
  • clockMan – Ons 07:30 – 19:00
  • clockTor – Fre 07:30 – 16:00
  • sphereNettbooking Alltid Åpen
Kontakt
Bestill time

Vi tilbyr akutt time både
i Oslo og på Fjerdingby

Helseforsikring

Du kan benytte din helseforsikring hos Oslo-Lillestrøm Naprapatklinikk. Sjekk at du har behandlingsforsikring som dekker naprapatbehandling via ditt forsikringsselskap, eller om den er dekket gjennom arbeidsplassen.

Hos Oslo-Lillestrøm Naprapatklinikk kan du benytte din helseforsikring / behandlingsforsikring på naprapatbehandling og trykkbølgebehandling.

Alle våre naprapater har lang og god erfaring, og er forsikret gjennom NPE

Oslo-Lillestrøm Naprapatklinikk har samarbeid med Behandlernettverket (som dekker deg med helseforsikring i DNB, Storebrand, Protector, Codan Forsikring og Eika Forsikring)
Oslo-Lillestrøm Naprapatklinikk har også samarbeid med Bli Frisk.

Bli Frisk appen er en tjeneste levert av Storebrand, her kan du bestille time direkte til Oslo-Lillestrøm Naprapatklinikk. I Bli Frisk appen vil du også finne flere gode tips og råd til hva du selv kan gjøre ved vondter I kroppen.

Helseforsikring

Alle kan bestille time via Bli Frisk appen, men kun de med helseforsirking via Storebrand vil få timen dekket/refundert. Søk opp Oslo-Lillestrøm Naprapatklinikk og velg behandler, og tidspunkt for ønsket time.

Oslo-Lillestrøm Naprapatklinikk samarbeider med de aller fleste helseforsikringsselskapene.

Antall behandlinger som dekkes av din helseforsikring vil varierer fra 4 til 24 behandlinger i året, alt ettersom hvilken avtale du eller din arbeidsplass har med forsikringsselskapet.

Noen tar egenandel, andre ikke.

I de aller fleste tilfeller trenger vi ditt SaksID nummer og en betalingsgaranti, resten fikser vi med EFH-fakturering direkte til ditt forsikringsselskap, eller deres samarbeidspartnere.

Enklere blir det ikke!

Behandlingsforsikring privat eller bedrift?

Om du ikke har helseforsikring som inneholder behandlingsforsikring i din private forsikring, så sjekk med arbeidsplassen din. Stadig flere bedrifter ser lønnsomheten av å tilby utvidet helseforsikring til sine ansatte.

Se oversikten under med linker til ulike forsikringsselskap som tilbyr naprapatbehandling og trykkbølgebehandling i sine helseforsikringer.

DNB
storebrand
Sparebank-1
Falk Helse
Codan
Gjensidige
IF Forsikring
Vertical Helse
Tryg
Frenmtibnd