Mange bruker sin helseforsrikring på naprapat eller trykkbølgebehandling

Åpningstider
  • clockMan – Ons 07:30 – 19:00
  • clockTor – Fre 07:30 – 16:00
  • sphereNettbooking Alltid Åpen
Kontakt
Bestill time

Vi tilbyr akutt time både
i Oslo og på Fjerdingby

Helseforsikring

Du kan benytte din helseforsikring hos Oslo Naprapatklinikk. Sjekk at du har behandlingsforsikring som dekker naprapatbehandling via ditt forsikringsselskap, eller om den er dekket gjennom arbeidsplassen.

Hos Oslo Naprapatklinikk du benytte din helseforsikring / behandlingsforsikring på naprapatbehandling og trykkbølgebehandling

Alle våre naprapater har lang og god erfaring, og er medlem av NNF.

Oslo Naprapatklinikk har samarbeid med Behandlernettverket (som dekker deg med helseforsikring i DNB, Storebrand, Protector, Codan Forsikring og Eika Forsikring)

Oslo Naprapatklinikk har også samarbeid med Bli Frisk.

Bli Frisk appen er en tjeneste levert av Storebrand, her kan du bestille time direkte til Oslo Naprapatklinikk. I Bli Frisk appen vil du også finne flere gode tips og råd til hva du selv kan gjøre ved vondter I kroppen.

Helseforsikring

Alle kan bestille time via Bli Frisk appen, men kun de med helseforsirking via Storebrand vil få timen dekket/refundert. Søk opp Oslo Naprapatklinikk AS og velg behandler, og tidspunkt for ønsket time

Oslo Naprapatklinikk samarbeider med de aller fleste helseforsikringsselskapene.

Antall behandlinger som dekkes av din helseforsikring vil varierer fra 4 til 24 behandlinger i året, alt ettersom hvilken avtale du eller din arbeidsplass har med forsikringsselskapet.

Noen tar egenandel, andre ikke.

I de aller fleste tilfeller trenger vi ditt SaksID nummer og en betalingsgaranti, resten fikser vi med EFH-fakturering direkte til ditt forsikringsselskap, eller deres samarbeidspartnere.

Enklere blir det ikke!

Behandlingsforsikring privat eller bedrift?

Om du ikke har helseforsikring som inneholder behandlingsforsikring i din private forsikring, så sjekk med arbeidsplassen din. Stadig flere bedrifter ser lønnsomheten av å tilby utvidet helseforsikring til sine ansatte.

Se oversikten under med linker til ulike forsikringsselskap som tilbyr naprapatbehandling og trykkbølgebehandling i sine helseforsikringer.

DNB
storebrand
Sparebank-1
Falk Helse
Codan
Gjensidige
IF Forsikring
Vertical Helse
Tryg
Frenmtibnd